iclal aydın tuna kiremitci beraberligi

spooky
milletimize sanki hic baska derdi yokmus gibi anlayamadigim nedenlerle dert olan beraberlik.yok tuna’nin yeni dogmus cocugu varmis nasil birakirmis, oburunun iki yasinda cocugu varmis. mankenler,playboylar her aksam baska kisilerle beraber oluyorlar, bu iki insan kadar suclanmiyorlar. bugun gene hurriyet gazetesinde iclal aydin’in cevap yazisi, yok ayse arman’a gelen okur mektuplari, baska gazetede tuna kiremitci roportaji, yok ikisininde ne guzel gamzeleri varmis... birakin herkes kendi ozel hayatini yasasin baska konu yok sanki? malatya’da yaklasik 5000 kisi hastanelerde ishal salginiyla bogusuyor bununla neden kimse ilgilenmiyor?
pontic
olgun kadin genc,diri erkek beraberligi modasinin sadece magazinel insanlarda degil, ulkenin okumus,kendini egitmis ve baskalarini egitmekle yukumlu aydin kesimi tarafindan da benimsendiginin kaniti.
devede kulak
iclal aydın’ın eşiyle ’mutlu aile’ ayaklarına yatıp, mutlu evlilik hakkında hanımlara öğüt vermesi falan filan... bu ne perhiz bu ne lahana turşusu kardeşim dedirttiricek bi olay. burdan ikisinide kınıyorum, bir bu eksikti!
hobaa
çok eskidiler bence biz sıkıldık yani.hemen bir değişim yapmaları lazım.mesela iclal aydın cemil ipekçi’den hamile kalsın.buna kızan tuna,kendini banu alkanın üst kat balkonundan banunun göğüslerine atsın,silikonları patlayan banu alkan,kuşum aydında iclalle saç baş dalaşsın.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol